Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft δεν σχεδιάζει να φέρει το Xbox Game Pass στο Nintendo Switch

*
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, μεταξύ άλλων, ο Phil Spencer ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο η Microsoft να φέρει το Xbox Game Pass στο Nintendo Switch.

"Προς το παρόν, δεν σχεδιάζουμε να το φέρουμε σε οποιαδήποτε άλλη κλειστή πλατφόρμα, λόγω του ότι αυτές οι κλειστές πλατφόρμες δεν θέλουν κάτι όπως το Game Pass. Υπάρχουν πάμπολες ανοικτές πλατφόρμες μέσω των οποίων μπορούμε να αναπτυχθούμε, όπως το διαδίκτυο, τα PC και οι φορητές συσκευές. Οπότε επικεντρωνόμαστε σε αυτές τις πλατφόρμες", απάντησε ο Spencer.


Πάντως ο Spencer δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έρθει το Xbox Game Pass σε πλατφόρμες εκτός Microsoft μακροπρόθεσμα, προσφέροντας και σε άλλους χρήστες την πλήρη εμπειρία στο hardware της αρεσκείας τους. Μάλιστα σημείωσε πως η εξέλιξη απαιτεί χρόνο, για να καταλήξει τονίζοντας ότι όταν η Microsoft θέλει να έχουν όλοι τη δυνατότητα να παίζουν στο Xbox, το εννοεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*